Logo-V2
KAt-rijn blijft in beweging.

BINGOMIDDAG

Op vrijdagmiddag 24 november werd door de Stichting Seniorenbelangen Kat-Rijn de laatste bingomiddag verzorgd in het jaar 2023. Onze bingomiddagen worden gehouden in het Multifunctionele Centrum de Coligny, Louise de Colignylaan 7 in Katwijk.

De leiders van deze bingomiddagen hadden het bestuur van Kat-Rijn laten weten dat deze middag de laatste keer onder hun leiding zou zijn. En, hoewel jammer, moest hun besluit gerespecteerd worden. Zo gebeurde het dat er afscheid genomen werd van bingomaster Wil Neijenhuis en assistente Wijnie van der Bent. Jarenlang verzorgde zij de prijsjes die gewonnen konden worden.

Namens alle deelnemers van Kat-Rijn werden zij hartelijk bedankt voor hun inzet en kregen zij bloemen en een lunchbon aangeboden.

De foto’s, gemaakt door Wim van Rijn, kunt u zien in de fotogalerij.

231124 Kat Rijn Bingo 009