Logo-V2
KAt-rijn blijft in beweging.

Geslaagd optreden in De Wilbert!

Afbeelding Van Whatsapp Op 2023 11 07 Om 16.37.36 D18a3de3

Op 7 november stond een optreden op het programma in De Wilbert. Dit optreden was gepland in het kader van Fonds 1818 ‘Koren zingen voor ouderen’. Het mooie was dat dit gepland was precies op de repetitiemiddag zelf, dus was er een hoge opkomst van alle koorleden. Op zo’n moment is het ook mooi om te zien om als koor mooi gekleed naar buiten te treden! Het voelt dan nog meer als een eenheid.

De zaal in De Wilbert stroomde vol en precies om 15.00 uur startte het optreden. Natuurlijk startten we met ons clublied zodat men direct wist dat we allemaal met plezier zingen. Na enkele nummers kwam de stemming er goed in toen we ‘Reisje langs de Rijn’ gingen zingen. Het was te vol in de zaal anders was er vast een polonaise ingezet! Er werden 18 nummers gezongen en de luisteraars zongen regelmatig zachtjes mee. Bewoners die numers herkenden en begonnen te stralen!  Al met al een geslaagd optreden voor zowel de bezoekers als voor de koorleden. Zingen geeft energie!

Afbeelding Van Whatsapp Op 2023 11 07 Om 16.37.31 Cf6cb21d